Jednoduché tipy, jak připravit ty nejlepší palačinky



Blíží se masopustní úterý, což znamená, že jste téměř připraveni vrátit své obracející dovednosti zpět do akce! Všichni známe potíže s přípravou těch nejlepsich palačinek. Mnoho lidí se kvůli pohodlí často uchýlí k použití směsi na palačinky zakoupené v obchodě. Ale nebojte se, s našimi jednoduchými tipy bude hotová směs minulostí. Nebudeš si moci přestat vychutnávat své palačinky!

Kvalitní ingredience
I když jsou palačinky snadno vyrobitelné, neměli byste zanedbávat kvalitu. Abyste zajistili dokonalou nadýchanost palačinek, ujistěte se, že váš oblíbený recept na palačinky obsahuje jedlá soda. Mnoho špičkových kuchařů také doporučuje používat podmáslí jako kyselina reaguje se sodou a vytváří ještě větší vztlak ve vašich dokonalých palačinkách testo.

Nemusí to být jednoduché
V řadě receptů se běžně říká, že máte těsto na palačinky šlehat do hladka. Je v pořádku nechat v těstíčku nějaké hrudky. Umějí dělat palačinky lépe. Míchejte těsto, dokud se suché a mokré ingredience nespojí. To znamená jednoduše míchat, dokud nezmizí pruhy mouky, takže nechávat hrudky je v pořádku (upřímně).

Vyrobte si těsto předtím
Zatímco může to znít lákavě, doporučujeme nepřipravovat těsto předem. I když to zní skvěle, mít těsto připravené, až se vrátíte z práce, nebude to mít za následek nejlepsi styl palačinky. Možná se ptáte právě proto. Jednoduše proto, že ingredience reagují, jakmile se spojí. Čím více času necháte ingredience pohromadě, tím méně budou účinné při vaření. Tím, že těsto připravíte bezprostředně před vařením, získáte mnohem lepší výsledky a nadýchanější palačinky recepty.

Olej na vaření je lepší než máslo
Tradiční recepty mohou naznačovat, že máslo se rozpustí, než začnete smažit palačinkové těsto. Důrazně však doporučujeme používat kuchyňské oleje. Máslo může rychle způsobit, že vaše palačinky zhnědnou a budou kouřové. Použijte trochu oleje a zahřejte pánev, vyzkoušejte přidáním kapky těsta; pokud syčí, můžete smažit!

Nepřevracejte příliš
Převracení palačinek testo příliš rychle nebo příliš často způsobí aby nevykynuly správně. Víme, že je lákavé vyzkoušet své dovednosti v překlápění palačinek na pánvi, ale přiznejme si to, nikdy Zdá se, že funguje tak dobře, jak má, že? Samozřejmě, nenaznačujeme, že byste na Pancake Day neměli přijmout prvek zábavy, ale obáváme se, že dokonalé palačinky vyžadují úroveň vážnosti, takže žádné překlápěcí soutěže!

Připraveno k jídlu?
Jste téměř připraveni zahrabat se do svých vynikajících palačinek recept, ale máme několik dalších tipů . Často se může stát, že než uděláte hromádku nebo dost recepty na palačinky pro všechny, zbytek vystydl. Abyste tomu zabránili, jednoduše palačinky pečte několik minut při nízké teplotě, dokud je nebudete připraveni podávat.

Tyto nápady jsou jen některé z mnoha možností, které máte k dispozici, pokud hledáte něco, co byste mohli přidat k nim.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started